5 gjanat që mashkujt duhet me i ba çdo ditë

Ushtrime për shtyllën kurrizore. Nëse doni me pasë nji jetë aktive seksuale, atëherë duhet me ba ushtrime fizike që aktivizojnë muskujt pranë organit gjenital.

Vishni ngjyrën e kuqe. Simbas nji studimi në vitin 2010, burrat e veshun me ngjyrë të kuqe kanë rezulltue ma tërheqës se disa të tjerë.

Ndani punët në shpi. E dini ju mashkuj që duhet me pastrue veten dhe ambientin përreth? Nji studim i vitit 2014 ka tregue se baballarët që ndajnë ngarkesën e punëve të shpisë kanë ma shumë gjasa me rritë vajza që aspirojnë për nji pagë të naltë dhe karriera aspak tradicionale.

Rrueni mjekrën. Nji studim nga Universiteti i South Wales ka tregue se burrat me mjekër mendohet se janë ma të mirë në seks sesa mashkujt me pak qime në ftyrë. Por, ka nga ato femra që e lidhin mjekrën me pastërtinë. Nëse keni nji të tillë në krah, atëherë përdorni briskun.

Kryeni seks. Ka mjaft studime që tregojnë se seksi parandalon kancerin e prostatës. Nji studim i Harvardit në gati 30,000 burra gjeti se ata që kryenin seks 21 ose ma shumë herë në muej kishin 33 për qind ma pak gjasa për me u prekë nga kanceri i prostatës.

Shperndaje në: