5 ushqimet për nji seks me u mbajtë mend gjatë (foto +18)

Dr. Laurie Steelsmith, autore e librit “Great Sex, Naturally” (Seks i mrekullueshëm, natyrshëm) ka zbulue për “New York Post” se kush janë ushqimet që na duhen për nji dëshirë seksuale ma të madhe dhe rrjedhimisht për nji jetë intime ma të lumtun.

“Nëse keni vështirësi për me arritë orgazmën ose thjesht doni të rrisni dëshirën seksuale, mundeni me ba shumë mirë këtë me ushqime”, spjegon Dr. Steelsmith.

Qe kush janë 5 ushqimet që ndihmojnë në shtrat:

Shega, brokoli, farat e kungullit, boronica dhe çokollada.