Kush asht femna, që po sfidon Kim Kardashian? Kjo foto e saj asht ba hit në Internet

Kjo fotografi asht ba hit në rrjetet sociale dhe arsyeja pse, asht shumë e dokshme. Format trupore të kësaj femne janë vërtetë bombastike, aq sa e len me gojë hapun çdo mashkull.

Madje, të shumtë janë atë që e konsiderojnë si nji pasuese të denjë për Kim Kardashian, e cila pak nga pak duhet të largohet nga froni e të qenit femna me të mbasmet ma seksi në planet.

Shperndaje në: