A asht kjo sportistja ma seksi?

Chelsea Pezzola, 23 vjeçarja nga Florida asht golfiste profesioniste dhe asht shendrrue shumë shpejt në nji hit në rrjetet sociale falë performancës në sport, por ma tepër falë fotove të saj provokuese.

Së fundi, fiziku i saj ka tërheqë vëmendjen e revistës së Play Boy. Aktualisht ajo asht tue garue në “Suncoast Ladies Tour” në GOLF dhe shpreson me marrë pjesë në ligën profesioniste të grave në GOLF (LGPA).

1468599875_6 1468599947_2 1468599978_4 1468600061_1

Shperndaje në: