A asht ky dancimi ma seksi n’bote? Kqyreni e kallxonani!

dance-660617

Nji loje e dancim senzual qe na vjen prej Angolas, me siguri nuk ju len indiferent.

Ky dancim asht per sy, thuhet n’Angola.

Keto levizje quhen – Kizomba – dhe jane luejt ne Angola, Luanda, ne vitin 1980.

Shperndaje në: