A asht ky kalendari ma seksi 2017! (+18)

KUJDES: FOTO ME PERMBAJTJE EROTIKE

Mashkujt pëlqejnë femnat e zhveshuna, por pëlqejnë edhe zgarën.

Po sikur t’i bashkosh të dyja?

Nji gjerman kishte këtë ide dhe krijoi atë që asht cilësue nga Bild si kalendari ma seksi i vitit 2017.

Kalendari “BBQ Chicks 2017” mund të porositet online për dikun 17 euro.

 

2-sex

 

3-sex

 

4-sex

 

5-sex

 

7-sex

 

9-sex

 

 

Shperndaje në: