A din me u ndalë Kim Kardashian!

Kim Kardashian doli me shoqet të Martën për festën e revistës “GQ” dhe për këtë rast vendosi me e veshë nji fustan të zi, me pjesên naltë stil korsete, që i nxirrte në shesh “asetet” e bollshme.

35-vjeçarja bani disa “selfie” të njanës nga dy pjesët trupore ma të bukura të saj (tjetrën e dini vetë se kush asht) dhe e postoi në Instagram, ndërsa në Snapchat postonte shpesh video për me kallxue se qysh po kalonte festa.