A e dini sa pare n’ditë i shpenzon Kim Kardashian për pamjen e saj!

Duhen shumë pare për me u dokë si Kim Kardashian!

Shkëlqimi i saj kushton, dhe këtë ylli i reality show e ka kallxue përmes nji videoje në faqen e saj.

34 vjeçarja zbulon se ajo shpenzon 792 dollarë në ditë për me u kujdesë për pamjen e saj.