A e dini sa peshon Angelina Jolie!

angelinaa

Angelina Jolie vazhdon të përballet me probleme shendetësore të cilat po ndikojne edhe në peshën e saj.
Aktorja dhe regjisorja amerikane nuk peshon ma shumë se 40 kilogram.

Kjo nuk asht hera e parë që raportohet se aktorja 40 vjeçare vuen nga problemet me ushqim.

Angelina Jolie tre vjet ma parë i asht nënshtru mastektomisë së dyfishtë për shkak të rrezikut të kancerit.

Intervenim të tillë kishte edhe në vezore.

Nana e saj kishtë vdek në moshën 56 vjeçare nga e njajta sëmundje.