A e keni pa çfarë çike ka Donald Trump! (foto)

Kandidati për president i SHBA, Donald Trump, ka nji familje të madhe, e përbame nga bashkëshortja dhe 4 fëmitë.

Ndërsa, kjo asht çika e tij e madhe, Ivanka Trump, e cila asht 35 vjeçare!

151014155302-ivanka-trump-october-14-2015-exlarge-169 1098511-hq-900x1350-ivanka-trump-res-640x960 kryesore-ivanka-trump-640x360

Shperndaje në: