A e keni pa qysh doket nji shkuma-parti me nana e vajza seksi

Ndoshta nga Dhërmiu i Shqipnisë kishte me u pritë me u pa “pjeshkat” ma të njohuna të bllokut dhe Vip’at e tjerë.

Por në fotot e kësaj radhe, skenën e kanë pushtue nanat me vajzat e tyne, edhe pse sigurisht duhet thanë se ka edhe plot beqaresha të tjera në kërkim të zbavitjeve dhe aventurave, nga ajo që shihet.

Midis festës me shkumë dhe kercimeve latine, fotot e maposhtme tregojnë nji anë të dëfrimit në jug të vendit gjatë të nxehtit të verës.

 

1-shkuma

 

2-shkuma

 

3-shkuma

 

4-shkuma