A i keni pa rrugët ma të çuditshme n’botë!

1-rruga

Në botë ekzistojnë disa rrugë, të cilat kanë hy në Librin e Rekordeve Guinness për karakteristikat e tyne ekstreme.

Disa nga rrugët e përfshime në këtë listë janë rruga “Baldwin” në Zelandë të Re, tuneli “Laerdal” në Norvegji dhe nji autostradë në Kinë.

Të udhëtosh në nji rrugë të drejtë mund të jetë monotone, kështu kur ekziston ndonji rrugë që nuk e keni kalue ma parë mund ta bajë udhëtimin tuej ma argëtues.

 

5-rruga

 

2-rruga

 

3-rruga

 

4-rruga

 

6-rruga

 

7-rruga

 

8-rruga

 

11-rruga