A i reziston najkush kësaj bishe seksi, shihni kambët e saj (foto+18)

Modelja e fitnesit, Natascha Encinosa, fitoi zemrat e mija njerëzve në internet kur postoi nji fotografi në Instagram.

Encinosa shpërndan rregullisht fotografi në Instagram të trupit të saj, por më 14 Fror ajo bani diçka ma ndryshe.

Ajo postoi nji fotografi, ku e krahasoi veten me Chun Li nga “Street Fighter”, dhe fansat e saj u mahnitën.

Encinosa tregoi se ka kambë të fuqishme sikur të Chun Li.

Fotografia e saj origjinale u pëlqy 15,000 herë në Instagram.

 

 

Shperndaje në: