A ja jepni 46 vjet kësaj nane seksi?

Ajo nuk ka qenë asnjiherë e marrueme dhe i ka shfaqë shpesh bukuritë e saj nëpër tepihat e kuq.

Lizzie Cundy e ka shpalosë kësaj here trupin e saj të tonifikuem në Mallorca.

Ish-WAG’u 46-vjeçare me bikini sfidon çdo vajzë ma të re.

g15-1 gr3-1 gr6-1 gr7-1

g12-1 gr4-1