A janë këto memet që ju bajnë shumë për me keshë! (foto)

Së fundmi memet janë përhap kaq shumë, sa thuhet se janë fenomeni ma i ri dhe ndër ma të randësishmit në media.

Nji libër i ri në Britani ka mbledh mes miliona memeve në rrjet, ato që i cilëson si ma të bukurat.

Gjeni ma sipër nji koleksion, të cilin e kuptoni lehtë nëse dini pak anglisht.

 

4-memet

 

5-memet

 

7-memet

 

8-memet

Shperndaje në: