A po dështon Shqipnia n’Eurovision? Suksesi i tandemit kosovar Nishliu& Boshnjaku duket i paaritshem!

Si çdo vit, edhe këtë vit kane fillue votimet online për Eurovision.

Kanga e Shqipnisë del që s’asht shumë e pëlqyeme nga publiku europian se radhitet shumë poshtë.

Kujtojmë se ndryshe nga vitet e kalueme, kangëtarja dhe kanga përfaqësuese e Shqipnisë këtë vit nuk po merr as përkrahjen e publikut shqiptar, tue u cilësue si nji nga kangët ma të dobëta që prej fillimit të pjesëmarrjes në Eurovision.

Vendi i peste ne Eurosong 2012 dhe suksesi i tandemit kosovar Rona Nishliu dhe Florent Boshnjaku, duket i paaritshem per ekipet autoriale te RTSH edhe per nji dekade!

 

Shperndaje në: