A me kesh a me kajt me kete video per Obaman, Hillary’n dhe Trump’in (video)

hillary-sketch

Humbjen e demokrates Hillary Clinton, portali The Daily Caller e komenton edhe me nji video humoristike, qe mundet me u pa edhe si e pashije.

Kqyreni edhe gjykojeni vet: