A me u pa a jo – kimet!

bik

Studimi i fundit gjen se nji prej dy femnave nen 30 vjet, i hekin krejt kimet qe shihen prej trupit.

Yjet, tuj ja nis prej Rihanna’s e te Kim Kardashian kane zbulue publikisht se nuk e kane asnji kime ne trup.

“Une jam nji armene dhe natyrisht se jam e obsesionueme me menyren laserike te hekjes se kimeve. Krejt trupi jem asht – pa kime.

bik1

Ky trend ne mesin e femnave te perendimit asht nji lajm i mire per The Harley Medical Group, qe ofrojne menyra permanente te hekjes se kimeve.

Hekja permes laserit te kimeve asht menyra ma e lehte me u liru prej tyne.

I don nja 14-20 dite derisa kimet krejtesisht largohen prej trupi, por – per gjithmone.

bik2

Shperndaje në: