A mundeni me vërejt diçka të frigshme në këtë fotografi të vitit 1900?

Nji fotografi e bame para 116 vjete, ka nji detaj të frigshëm që po ban kurioz tanë ata që e kanë pa.

Pamja kallxon nji grup vajzash nga Belfast, Irlandë tue pozue para kamerës veshun me rrobat e punës.

Në pamje të parë gjithçka doket normale, por ajo qe ka çuditë dhe njikohësisht tutë asht nji dorë enigmatike mbi shpatullën e njanës prej vajzave.

235724 235725

Shperndaje në: