A tregon ky studim se burrat dhe gratë kurrë s’munden me qenë miq?

Simbas nji studimi të fundit të realizuem në Britani, thuhet se burrat dhe gratë asnjiherë nuk munden me qenë miq!

Në këtë hulumtim u eksperimentuen rreth 6.500 përdorues të MeetMe, dhe thuhet se ma shumë se gjysa e njerëzve kanë fantazue për tme flejt me mikun ma të mirë të gjinisë së kundërt.

Për ma tepër, pothuejse 40 për qind (katër nga 10) raportojnë se kanë flejt me mikun ma të mirë, ndërsa dy të tretat kanë pranue se do paraqiten vetë.