Adele së shpejti me nji videoklip të ri

Mbas suksesit të kangës “Hello”, kangëtarja britanike Adele rikthehet me nji hit tjetër të titulluem “Send my love”, të cilës i bashkëngjitet dhe nji videoklip.

Ky projekt i ri, pritet me pas shumë sukses, kjo mbasi, Adele shfaqet pak ma ndryshe. E veshun me nji fustan “floral” kangëtarja tregon format e saj trupore dhe shumë thjeshtë mujm me dallue se ajo ka humbë nji peshë të konsiderueshme.