Aktiviste, modele, aktore…Çikë me tana t’mirat (+16)

Aktiviste, modele dhe aktore, Katie Cleary di me i ba tanat, madje me ndjekë edhe pasionin e saj për sportet motorike.

Zeshkanja amerikane asht nji prej femnave ma të konfirmueme në botën e spektaklit, por gjatë kohës së lirë ajo preferon me i ndjekë garat e shpejtësisë, madje nuk ngurron me u ulë në makinat e modifikueme të garave për garat amatore të udhëve.

katie-cleary-02-658x387

Shperndaje në: