Alarmohen mjekët: Qe sa herë n’ditë po kryen marrëdhanie seksuale Kim Kardashian (foto +18)

Kim Kardashian si nji yll televiziv gëzon nji përkujdesje të madhe nga stafi i saj.

Nji ndër personat me të cilët ajo konsultohet ma së shumti asht mjeku personal, i cili së mësohet t’i ketë dhanë vërejtjen se ajo po kryen marrëdhanie ma shumë se sa që asht normale.

36-vjeçarja dhe bashkëshorti i saj Kanye West kanë tregue se kohëve të fundit po përpiqen me ba sërish fëmi, dhe siç kanë deklarue vet, kryejnë marrëdhënie deri në 15 herë në ditë.

“Mjeku mendon se po baj ma shumë seks se që duhet. Ai më tha se nji herë e vetme seks në ditë ka ma shumë mundësi që të mbetem shtatzanë, kështu që po provojmë gjithçka”, asht shprehë Kardashian për “E! News”