Angelie Jolie, e bukur dhe elegante mes 60 Ministrave të Mbrojtjes

Aktorja Angelie Jolie vazhdon misionin e saj si Ambasadore e Paqes.

Me elegancë dhe sharm, Jolie iu bashkue takimit të 60 ministrave të mbrojtjes në Londër.

Prej kohësh aktorja bashkëpunon me organizatat ndërkombëtare për t’u ardhë në ndihmë refugjatëve.

Shperndaje në: