Ankand për flokët e Marilyn Monroe

Gërshetat e flokëve të ikonës së bukurisë , Marilyn Monroe kanë me qenë në ankandë këtë vjeshtë dhe mendohet me u shitë ma shumë se 8 mijë dollarë. Ato janë ruejtë nga mikesha e saj që kujdesej për flokët, Frieda Hull.

Në ankand kanë me u ofrue edhe objekte nga koleksionet e tjera, tue përfshi nji fustan të zi transparent nga filmi “Some Like It Hot”, si dhe fotot e Marilyn Monroe në premierën e filmit “East of Eden” xhiruar në vitin 1955.

This undated photo provided by Julien's Auctions shows locks of Marilyn Monroe's hair obtained from her hairdresser. Los-Angeles-based Julien's Auctions is offering the item on Nov. 19-20, 2016. (Julien's Auctions via AP)
This undated photo provided by Julien’s Auctions shows locks of Marilyn Monroe’s hair obtained from her hairdresser. Los-Angeles-based Julien’s Auctions is offering the item on Nov. 19-20, 2016. (Julien’s Auctions via AP)
Shperndaje në: