Arsyet pse mashkujt pëlqejnë seksin me çikat me syze

Femnat me syze nuk janë seksi? Harrojeni! Ka shumë arsye se pse femnat me syze janë ma seksi se ato pa syze.

Në këtë përfundim kanë arritë shumë sondazhe. Nji e treta e mashkujve thonë se femnat me syze janë të mençuna dhe seksi, thuhet në nji studim të Shoqatës për Kërkim në Konsum.

Por, qysh janë në krevet femnat që mbajnë syze?

Kjo asht qershia mbi tortë. Sondazhet thonë se ato janë të egra dhe preferojnë të eksperimentojnë. Janë ma erotike dhe nuk zhgënjeheni prej tyne.

Shperndaje në: