As policët antidrogë nuk iu rezistuen karameleve me marijuana!

Policia ishte filmue në nji punishte të barnave tue e bastisë marijuana’n, e ma mbas shihen tue hangër karamele me marijuana mjekësore.

 
Policia e Departamentit Santa Ana (SAPD) hyn në nji punishte të barnave kinse për me krye nji operacion, i thyen tana kamerat, ose me thane ma mire – kështu menduen ata!

 
Tre anëtarët e policisë antidrogë, filluen me hangër karamele me marijuana mjekësore, dhe me qëndrue në punishte kur papritmas ndërhyn (OCDA) me njësi tjera policore tue i arrestue policët.

Tre policët janë në gjykatë tue u përballë me akuzat për vjedhje, shkatërrimin e kamerave të sigurisë dhe vandalizëm.

Shperndaje në: