Asht publikue traileri ma i ri i filmit “X-Men: Apocalypse”

Në trailerin e dytë të këtij filmi shihen pjesëtarëtarët e X-Men që përballhet me apokalipsin.
Kjo ka me qenë pjesa e fundit e trilogjisë së filmave “First Class” dhe “Days of Future Past”.
Filmi ka me u dhanë premierë me 19 Maj në Britani të Madhe dhe me 25 Maj në Amerikë.

Shperndaje në: