Atje ku nuk asht i nevojshëm Photoshop’i: Foto mbresëlanëse!

Natyra dhe njerëzimi janë dy “artistë” të mëdhaj dhe kur ata bashkojnë forcat munden me prodhue vepra të mahnitshme.

Qe disa nga fotot e kombinueme mes natyrës dhe artistëve fotografë që kanë kapë momente magjike mes jetës moderne dhe natyrore.

1 3 (1) 3 (2) 4

Shperndaje në: