Avokatja e famshme bahet prostitutë, fotot e saj “të forta” kanë me ju tranue (foto)

Nji avokate braziliane shprehet se ma në fund ka arritë me gjetë nji punë që ban për të, që i jep kënaqësi dhe nji rrogë të majme. Gjithçka ndodhi mbasi avokatja heki dorë nga profesioni i saj dhe nisi nji karrierë të re si prostitutë.

Claudia de Marchi, nji ish konsullente ligjore, i habiti krejt miqtë dhe klientët e saj vitin e kaluem, kur papritun vendosi me e lanë pozicionin e saj të lakmueshëm në punë dhe nisi me punue si kurtizane lluksi.