Balerina ‘tërbohet’ mbas ndamjes, publikon krejt fotot cullak (+18)

Balerina me famë të gjanë edhe jashtë kufijve të Shqipnisë ka realizue së fundmi nji set fotografik cullak që e ka prezentue n’Instagram.

Klaudia shfaqet krejt e zhveshun në fotot artistike dhe zbulon format perfekte.

Fansat kanë qenë ata që janë mahnit nga trupi i tonifikuem i balerinës së suksesshme tue komentue nën foton që ajo vetë ka ba publike në profilin e saj n’Instagram.