Bebe Rexha e ‘tepron’ me paraqitjen e saj të fundit

Ajo konsiderohet si ylli në ngritje në industrinë muzikore botnore dhe bile ka thanë se dëshiron me arritë suksesin e Kanye West.

Bebe Rexha tronditi me veshjen e saj gjatë arritjes në Festivalin LA Pride në West Hollywood.

Kangëtarja shqiptare u paraqit me nji veshje ekstreme tue shfaqë tepër vetëbesim dhe tue lanë shumë pak vend për imagjinatën.

auto_bebe1a1465764626