Befason Obama, qe çka ban nese çikat e tij bahen me frajera!

Presidenti i SHBA’ve, Barack Obama ka thanë se nuk brengoset për vajzat e tij të cilat tashma janë në moshë për lidhje dashnie.

Kjo, siç ka deklarue Obama ndodhë për pothuejse tri arsye.

“Michele i ka mësue se si me vlerësue veten dhe gjana mbi pamvarësinë. Ato janë të zgjueme. Kurse, nuk brengosem se mbrapa tyne qendron shërbimi sekret”, asht shpreh ai në nji radio stacion këtë të Premte.

Vajza e madhe e Obamas asht Malia 18 vjet dhe Sasha 15 vjet.