Bella Hadid pozon për ‘Vogue Arabia’ (foto)

Asht nji nga modelet ma të famshme në botë, dhe për këtë arsye, Bella Hadid, ishte përzgjedhë për me inagurue numrin e Shtatorit të “Vogue Arabia”.

20-vjeçarja, ndryshe nga setet e tjera fotografike që jemi mësue me pa, këtë radhë shihet e mbulueme krejtësisht.