Bella Hadid rrxohet prej shkallëve, e marrin “m’sysh” (foto)

Ndodh që kur të komplimentojnë shumë, të marrin m’sysh! Kështu i ka ndodhe në fakt edhe supermodeles Bella Hadid, e cila asht rrxue derisa zbriste nga shkallët.

Në sfond ndigjoheshin fansat që bërtistin ”E bukura Bella”. Supermodelja, në fakt ka qenë tue dalë nga klubi, kur ka ndodhe dhe incidenti, mbas festimve të ditëlindjes së saj.