Betejë e nxehtë e të mbasmeve (foto)

Ato kanë kalue nji verë të pafundme në Cannes – kështu që nuk asht befasi që ptogagonistet e programit Made In Chelsea të bajnë bujë nëpër pllazhe.

Tue vazhdue shijimin e jetës me bikini, Louise Thompson dhe Jess Woodley kanë publikue albumin e tyne të verës që mbizotnohet nga belfiet.