Bjondina e nxehtë Simone!

Simone Holtznagel asht dokë mjaft provokuese në setin e fotografive për kompaninë ‘Bras N Things’.

Ajo asht e njohun për shpërfaqjen e trupit të saj mbresëlanës para synit të kamerës dhe Simone Holtznagel e ka ba këtë gja përsëri, kur ka realizue disa fotografi për kampanjën e saj të tretë të veshjeve të mbrendshme të kompanisë australiane ‘Bras N Things’.

27E1834200000578-3051702-image-a-24_1429764806015 1276700_889349854412556_3197056881399115905_o 1412588176767

Simone-Holtznagel-WikiBiography-Age

Shperndaje në: