“Bon bon” i Era Istrefit në film hollywood’ian (video)

Mbas Europës dhe kryesisht tregut gjerman, ku Bon Bon ndejti për nji kohë të gjatë në krye të klasifikimeve, këtë here fama e Erës ka shkue përtej Atlantikut, tue ba që Hollywood me knue shqip.

Bahet fjale për komedinë “Rough Night”, ku ndër kolonat e shumta zanore te tij, renditet edhe “Bon-bon”’.

“Rough night” ka për protagoniste kryesore Scarlet Johansson, e cila së bashku me aktorët e tjera të filmit argëtohet në nji klub nate, derisa në sfond ndigjohet “Bon Boni” i Erës, raporton TCh.