Brekët ma të reja të femnave kanë me ju habitë (Video +16)

Kur i pashë në fillim këto brekë, isha shumë dyshuese. Por, mbasi pashë mirë, sinqerisht i doja nji palë për veten. Due me thanë sa e sikletshme kishte me qenë me pasë veshë nji fustan të ngushtë elegant dhe tanë pamjen me ta prishë vijat e brekëve.

Ok, “brekët e gjyshes” me të vërtetë mund të jenë jashtë mode,  por këto lloj të mbredshmesh po rikthehen në tendencë.

Hailey Baldwin asht nji tifoze e këtyne veshjeve, por edhe disa personazhe të tjerë të njohun si Bella Hadid që nuk i mshefin të mbrendshmet e tyne.