Çdo fjalë asht e tepërt për Albigail!

Modelja Abigail Ratchford asht nji ndër modelet ma të famshme për momentin.

24-vjeçarja asht nji ndër ma të kërkuemet dhe ma të ndjekunat në Instagram, dhe ajo ka “tranue” fansat e saj me fotot më të fundit.

Abigail Abigail-Ratchford3-848x478

abigail-ratchford-090414-6