Çifti sirian martohet në tendë

Pavarësisht frikës dhe dëshpërimit në mesin e migrantëve dhe refugjatëve në kampin Idomeni në Greqi, javën e kalueme kishte vend edhe për festë, dhe kjo falë disa vullnetarëve.

27 vjeçari Saher dhe 20 vjeçarja Ruqaiya, kunorëzuen dashninë e tyne me martesë në këtë kamp, në kufinin greko-maqedon.

Vullnetarët sollën lule, coca-cola dhe ambëlsina për me festuae lidhun me rastin.

Shperndaje në: