Çika bukuroshe e Donald Trump (foto)

Presidenti i sapogjedhun i SHBA’ve, Donald Trump, ka nji familje të madhe, e përbame nga bashkëshortja dhe 4 fëmitë.

Ndërsa, kjo asht çika e tij e madhe, Ivanka Trump, e cila asht 35 vjeçare!

have-ivanka-trump-plan-your-marriage-proposal151014155302-ivanka-trump-october-14-2015-exlarge-169-640x359

ivanka-trump-people-in-tv-photo-u22

kryesore ivanka trump

1098511-hq-900x1350-ivanka-trump-res-640x960

Shperndaje në: