Çika e priftit tranon rrjetin me foto cullak (+18)

Lucia Rubio asht nji nga çikat që ka ba shumë bujë kohët e fundit tue pushtue faqet e revistave dhe sigurisht tëana rrjetet online.

23 ­vjeçarja nga Argjentina ëasht çika e nji prifti, por kjo nuk e ka ndalue aspak të shfaqë format e saj superseksi edhe cullak.

Shperndaje në: