Çika kosovare: Gjanat e bukura janë me i pa (foto +18)

Asht vetëm 20 vjet, por mjaft ambicioze dhe e guximshme.

Shqipe Dreshaj e ka të qartë rrugën që deshiron me ndjekë.

E zhveshun nga komplekset dhe paragjykimet, modelja shqiptare nuk ka ngurue që të vijë cullak në nji set të ri fotografik.

“Arti nuk njeh limite, gjanat e bukura janë për me i pa… Jam plotësisht e pjekun dhe e vetëdijshme për ato që baj”, ka thanë vajza nga Kosova në këtë intervistë për “Bluetooth” para pak kohëve.

 

3-shqipja

 

1-shqipja