Çka ka zbulue televizioni RAI n’Shqipni menjihere mbas shembjes se komunizmit. Kqyreni!

tirana dje

Televizioni Raiuno me ekip viziton Tiranen menjihere mbas ramjes së komunizmit.
Reportazhi i televizionit italian ban publike pamje te tmerrshme te qytetareve te unte, qe po luftonin me sigurue ushqim per familjet. Ne storie shihen raftet e dyqaneve bosh, njerëz te veshun mozomakeq, te palame e te pakrehun, qe po presin neper rreshta me marr ate pak ushqim qe e kishin me triska.

Vetem disa vjet mbrapa, Tirana e sotme asht e zorshme me u identifikue ne Tiranen ashtu si na e la Enver Hoxha, Partia e Punes dhe komunizmi.

Ajo qe habite asht nostalgjia e elites se sotme te pasun postkomuniste!!!

Çka ju ka mbete e mire sa me e kujtue me nostalgji nga ajo kohe?!

Shperndaje në: