Çka kane te perbashket Kadri Veseli dhe James Bond?

Kryetari i Parlamentit, Kadri Veseli, po qendron per vizite ne Berlin, ne mision senzibilizimi te autoriteteve per liberalizimin e vizave.

Ai ka postue nji foto gjate shetive ne rruget e Berlinit, dhe rrjetet sociale e hetuen menjihere ngjashmenine e figures dhe ecjes se tij, me ate te James Bond.