Çka kanë tipat si Mc Kresha dhe Lyrical Son?

Mc Kresha dhe Lyrical Son, te dy anetare te PINT dhe nga rapper’at ma ne za te Kosoves, rikthehen me projektin ‘Ky Tipi’, te cilin e lansuen bashke me videospot te Diellen me 22 Maj.

 

kresha

Ashtu si cdo projekt i perbashket apo individual i tyne, bahet hit per nji kohe te shume shkurte.

 

 

 

Shperndaje në: