Çka ndodh realisht gjatë xhirimit të filmave porno

Ndërkohë që mbasi publikohen për audiencën filmat pornografikë nuk janë njilloj me filmat jo pornografikë, ashtu siç nuk konsiderohen edhe aktorët pornografikë të njajtë me aktorët e tjerë, mund të themi se për sa i përket industrisë kinematografike ngjajnë shumë.

Simbas nji studimi nga Daily Mail, në dhomë me aktorët pornografikë janë edhe kameramanët, regjisori, teknikë të ndryshëm që ndihmojnë në mbarëvajtjen e regjistrimit të këtij filmi.

Pra, industria asht thuesje e njajtë dhe madje thuhet se aktorët ndërprejnë skemat në mënyrë që gjithçka të dalë thuejse perfekte për ndjekësit e filmave porno.

392bbe3200000578-3826244-joybear_like_to_focus_on_female_friendly_porn_that_has_both_real-a-13_14761025129611476193302

Shperndaje në: