Çmendunia vazhdon: Çikat i qesin krejt në fushë! (+18)

Kur ato dalin për jetë nate në qytet, normalisht që duhet të presësh të tilla gjana.

Katie Salmon, Charlotte Dawson dhe Laura Summers u fotografuen në Londër.

Ato mezi i përmbanin format e tyne, tue ekspozue ma shumë se ç’duhet.

 

2-qikat

 

3-qikat