CNN ‘tranon’ shikuesit, lshon 30 minuta porno gjatë natës!

Rrjeti televiziv amerikan CNN i befasoi krejt para nji nate, derisa stafi i televizionit ndryshoi krejt papritun programacionin.

Nji gabim i çastit kushtoi shumë, derisa në ekranet e CNN u shfaqën filma për të rritun, pornografi.

Për rreth 30 minuta u transmetuen filma me pullë të kuqe, dhe kjo sigurisht nuk ka mujt me i pshtue synit të publikut.

Nji ngatërresë në regjinë e rrjetit televiziv amerikan bani që shumë shikues me u habitë për çka po ju shihnin sytë.